wincher logoWincherKeyword tracker
+ keyword reasearch
Regler & vilkor | Track competitors

Wincher – Mät din framgång dagligen

Wincher är ett verktyg som vi anser är ett måste för alla affiliates så vidare man inte använder sig utav en annan tjänst som Ahrefs där man också kan se var och vilka sökord som rankar i Google.

Personligen använder vi Wincher trots att vi använder Ahrefs eftersom det är mycket enklare verktyg när det kommer till det dagliga arbetet.

Wincher uppdateras tex varje natt så att du varje dag kan se var du rankar, hur många positioner som förbättrats eller försämrats och visar det dessutom i ett snyggt diagram som visar ens resa genom tiden.

Andra program som tex Ahrefs kräver att man klickar på uppdatera innan den hämtar in ny data.

Här är ett exempel på Hurspelarman.se i Wincher:

Som du kan se på bilden här ovanför så håller den reda på alla ”keywords” som vi har mattat in. Man kan även välja Keyword research och då får man fram en lista med potentiella sökord som man kanske inte har tänkt på.

Nu har vi inte lagt in några konkurrenter för hurspelarman.se men det kan man ockås göra och då ser man både sin egna rank och konkurrenternas så att man kan följa hur det går för dom.

Gratis SEO test

Wincher är inte en kostnadsfri tjänst men dom erbjuder ett verktyg som är helt gratis som man kan prova för att se vad dom går för.

Det är det här verktyget som du kan använda för att få en kostnadsfri rapport över hur bra ens sida är optimerad.