One logoSkapa en egen hemsida med One.com120 SEK i rabatt
Exklusivt erbjduande!
Regler & vilkor | Domäner & webbhotell

Skapa en egen hemsida med One.com

One.com är en Svensk leverantör för domäner och webbhotell.

Här kan vem som helst hitta ett ledigt domännamn och registrera det.

När du registrerar ett domännamn som tex mediaclever.se så lägger du bara till namnet i din varukorg och väljer sedan ett webbhotell till det.

Avsluta ditt köp så kan du logga in till din admin panel där du nu kan bestämma vad du vill göra med din hemsida.

Du kan göra lite olika saker här som tex skapa unika emails men jag tänker bara kort och gott hålla mig till du kommer igång med att skapa en hemsida så att du kan börja jobba som affiliate så fort som möjligt.

Så skapar du en hemsida för första gången

Det här kommer att vara världens kortaste beskrvning till hur man skapar en hemsida för första gången. Anledningen är helt enkelt att vi idag har så pass bra teknik till hands att det är helt onödigt att krångla till det.

Sök efter lediga domäner hos one.com
Sök efter lediga domäner hos one.com

Så för att skapa en hemsida efter du ha rköpt ett webbhotell och en domän så går du bara till ”Installera wordpress”.

Detta är någpt som one.ocm och många andra domänleverantörer erbjduer sina kunder som dom kallar för ”one click install” och är precis som det låter installation av en hemsida med ett enda klick.

Efter bara 2-3 minuter så kommer en hemsida att sättas upp åt dig på din domän.

Den ser dock inte riktigt snygg ut just nu och det finns nästan ingenting på den.

Det du behöver göra nu är att installera ett snyggt och bra tema, ett annonssystem och sedan producera text.

Bäst tema för seo

Om du precis som vi planerar att marknadsföra din hemsida via Google genom att skapa användbara guider då rekommenderar jag att du laddar ner vårt gratis tema här.

Detta temat innehåller allt en affiliate behöver för att lyckas ranka bra i Google även utan några som helst tekniska förkunskaper.

Ladda därefter ner vårt plugin ”Easy casino plugin”.

Hur du installerar dessa? På varje sida beskriver vi hur du gör det och eftersom våra produkter är gratis och finns i wordpress directory så hittar du även där isntruktioner.

För dig som aldrig har gjort något liknande som kanske tycker att det här kommer att vara svårt, kan jag bara kort nämna att du från din sida (när du är inloggad) söker efter dessa två via flikarna tema och plugins.

När du hittar dom klickar du bara på installera och sedan aktivera så är det klart. Med andra ord är detta riktigt enkelt!

När du har gått igenom dessa tre steg har du en hemsida på nätet med en egen domän, ett snygg och snabbt tema samt ett anonnssystem så att du kan markandsföra precis vad du vill.

Vanliga frågor och svar

Är det inte lättare att använda ett hemsidorprogram?

WordPress som du får i detta fallet är världens bästa hemsidosystem så nej.

De tjänster som erbjuder en hemsida till en månadsavgift erbjuder inget bättre men tar en avgift av dig varje månad.

Detta slipper du när du kper en egen hemsida.

Vad kostar allt totalt?

För att sätta upp din hemsida så betalar du ca 100kr för din domän och runt 400-500kr för ett enkelt webbhotell.

Vårt plugin och tema får du helt gratis så hela detta paketet kommer att kosta dig max 500kr eller 1000kr om du köper ett riktigt bra webbhotell (vilket du inte behöver i början).

Vad gör jag härefter?

Jag hjälper dig att skapa produkten som du behöver för att tjäna pengar.

Hur blir upp till dig men jag kommer att bjuda på en hel del tips på blogen om både vilka företag som är bra att samarbeta med och smarta sätt att driva trafik på till sin sajt.

När du har din hemsida live behöver du fylla på den med information åt dina besökare och lägga in tracking länkar till dina samarbetspartners.

Därefter underhåller du sidan med nya tips och jobbar aktivt med att marknadsföra din egen hemsida på nätet via samrbeten med andra, forum och andra kanaler.